GSZT szakújság :: Gasztronómia : Szálloda : Turisztika - online magazin. Hírek, információk, események, programajánlók
2013. április 14., vasárnap
Elő a turmixgéppel!
Áfonya - szeder turmix, hogy jól induljon a nap!
Hozzávalók:
• 2 marék szeder
• 2 marék áfonya
• 2,5 dl narancslé
• 2,5 dl joghurt
• 1 ek méz
Bár ilyenkor nem olyan könnyű beszerezni a hozzávalókat, de megéri a fáradságot, mivel vitaminban gazdag, frissítő és persze nagyon finom. A hozzávalókat egyszerűen beletesszük a gépbe, és össze turmixoljuk.
A joghurt esetében, ha szeretnénk, választhatunk ízesítettet is, de nem sok értelme van. A két gyümölcsnek ugyanis annyira intenzív az íze, hogy elnyomja a joghurtét.
Ha nem elég fanyar, akkor egy kis citromlével még segíthetünk rajta.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése